середу, 16 жовтня 2013 р.

Адвент-календар. Етап 2

Привіт!В нас сьогодні такий чудовий ранок - сонце розбудило своїми проміннями у вікно - все таки залежу я від хорошої погоди)))
В нас сьогодні в Території талантів стартував 2 етап новорічного марафону "Адвент календар" - цього разу обов'язковий елемент - карамельна паличка.
Вирішила на другому етапі робити коробочки у вигляді цукерок



Приєднюйтесь до нас!!!Головне до кінця марафону все зробити.
А яка ж радість для дітей))) Мій Назарчик так тішиться - розглядає ті коробочки(ну не вдається мені поза його очима їх робити)))). Пояснила йому, що 19 грудня прийде сам Миколай - принесе великий подарунок, а з 1-19 - будуть прилітати його помічники - ангелятка і класти маленькі сюрпризи)))Так дитина вже не може дочекатись, коли сніг випаде)))
Можливо, постараюсь ще сьогодні забігти;)

8 коментарів:

  1. які гарнюні)) уявляю нетерплячку синульки) я і сама б краєм ока позаглядала, що там усередині ангелятка принесуть))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми з чоловіком думаєм, напевно, кожен день, туди подаруночки ставити, бо чує моя душа, що коробочки всі зараз повідкриваються)))

      Видалити
    2. і це правильно, бо ти себе вичерпаєш набагато раніше)) я ось думала пр оадвент, але ж у мене двоє діток. І хоч старшому майже 19, йому ж теж хотітиметься, тим більше в його дитинстві таких витребеньок не було)) І от що мені їм класти?))

      Видалити
    3. а можеш коробочки більші трошки зробити і будуть одні на двох - малечі - іграшки, солодощі,а страшому - можна наприклад, квиток в кінотеатр чи ін., тепер продаються машинки модельні - варіантів купа)))

      Видалити
    4. тільки кінотеатру у нас нема)) і з фільмом вгадати важко)) та загалом можна помізкувати)) Тре буде наважитись)

      Видалити
  2. ого-го-го, как мего круто!!! Хочется в руки взять. и рассматривать, рассматривать! Молодец Лидок, постаралась!

    ВідповістиВидалити