вівторок, 5 червня 2012 р.

Моя перша чоловіча листівка

Привіт! Сьогодні хочу вам показати листівку до Дня народження мого тата. Вона дуже символічна, оскільки показує всі його захоплення, а саме мисливство, виноробство (в нього просто бомбезне вино виходить, хто не пробує всі у захваті) ну і дуже він любить майструвати (як щось поломається - одразу до нього).Ці захоплення зображені на тегах. Також в минулому він музикант, тому надпис надрукований на нотному фоні. Ось така історія)))Ну і сама листівочка - альбом (в середині будуть фотографії улюбленого внука - ще не встигла їх роздрукувати)



Задня сторінка
В роботі використала папір Sugar&Spice, бархатний папір (не повірите, ще радянсього виробництва!!!), вощений шнур, паперова стрічка, брадси Dovercraft, наклейки Echo Park. Теги зробила сама: малюнки роздруковані на принтері і приклеєні на скрап папір, кути якого заокруглені дироколом. Довго думала, як підписати і в результаті вийшов такий надпис: "Для дідуся - справжнього мисливця, умілого винороба і майстра на всі руки"
З даною роботою хочу прийняти участь у завданні №29. День рождения Мужская открытка. від блогу Special Day Cards.
Сама відкритка зроблена по скетчу №5 від блогу Зроби Сама, який перевернула на 90 градусів.

4 коментарі:

  1. Лида,открытка хорошая,но по нашему заданию должна быть обязательно надпись "Сднем рождения" //SDC/

    ВідповістиВидалити
  2. Нюта,но в задание написано "Не забывайте про соответствующие надписи- надпись поздравляю не подходит!".Так вот, она в меня особенная)))

    ВідповістиВидалити
  3. Какой увлекающийся папа!) Столько хобби, столько интересов! Здорово, что и в открытке всё, каждая деталь-украшение, продумано, со смыслом.
    Отдельное спасибо за соблюдение условий задания (видимо, вы добавили по просьбе девочек соответствующую надпись на обороте)! Мы очень это ценим!

    ВідповістиВидалити
  4. Да, папа у меня такой - с ним не соскучишся))))

    ВідповістиВидалити