пʼятницю, 1 червня 2012 р.

Ура! В Україні появився перший цифровий безкоштовний журнал про кардмейкінг та скрапбукінг

Вам не вистачає ідей для ваших робіт або просто натхнення?Тоді Вам сюди. Море цікавої інформації: новинки у світі скрапу, цікаві інтерв'ю, наглядні МК, огляд товарів, різноманітні ідеї для створення листівок та сторінок.
http://cardmaking.com.ua/
Ну що заглянули? Бо я просто в захваті))))Для мене особисто дуже корисна інформація була про знімки влітку (вже так хочеться в теплі краї), редагування фото, коротке, зате дуже цікаве та змістовне інтерв'ю, доступні МК.Ну а роботи Яна відібрала дійсно найкращі (кожна має свою ізюминку), і не можу не похвалити ракурси , з яких вони сфотографовані, та самі композиції. Порадувала сторінка з скрап-магазинами та наданими знижками, якими зможемо скористуватись (так би мовити 2в1 - журнал+подарунок), а також можливість публікації власних робіт у наступному зимовому випуску.
А на сам кінець, Яночко, мені, як початківцю, було б дуже цікаво почитати у наступних випусках про стилі в скрапбукінгу/кардмейкінгу з прикладом робіт,можливо навіть і МК.
А взагалі, ти та дівчата, які тобі допомогли, молоці!!!З нетерпінням чекаю нового журналу!!!А зараз ще раз перегляну цей випуск)))

Немає коментарів:

Дописати коментар