суботу, 13 вересня 2014 р.

Чекова книжечка бажань та листівка мягенька

Всім суботній привіт!
Як ваші вихідні?Стараєшся все встигнути- а час так летить...Та все ж поки моя малеча засинає на обід - сіла показати, що творю, бо роботи назбируються)))
Сьогодні покажу вам дві. Перша - це чекова книжка бажань, яку замовила дівчина для свого коханого (Ех, чоловіки, скільки робила вже цих книжечок - все дівчата страраються вгодити та здивувати вас, а ви?)))
 Стрілочку присипала мікро-бісером
 Перший розворот. Далі сторіночки, як завжди, на тему Love is, тому вже і не фоткала
 Останній розворот..
 ..і спинка

І ще дуже мала оригінальне замовлення: випускники 2000р. замовили листівку своєму улюбленому класному керівнику на 70-річний ювілей. Просили зробити з їх фотографією - як взяла її в руки - одразу з'явилась в мене ідея зробити листівку м'ягенькою, обтягнути канвою і так би мовити в еко-стилі - ось що вийшло




Прийму участь у завданні від Вензелика "Природня краса" - використала рафію, сизаль та чудовий їхній чипборд - якістю неймовірно задоволена.

6 коментарів:

  1. ух ти!!! оце так втілення ідеї!!! листівка мене просто підкорила!!! дуже люблю еко-стиль, хоч сама в ньому і не працюю. Суперово виглядає!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Лідочка,чекова книжечка вразила!!!!!!!Така стильна!)
    І листівочка дуже гарна і тепла!

    ВідповістиВидалити
  3. листівка надзвичайно затишна і тепла! дуже сподобалась)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, дівчатка!За вашу підтримку, люблю вас))

    ВідповістиВидалити
  5. Привіт! Гарна робота на завдання! Єдиний нюанс - в правилах сказано оформляти окремим постом)) Маєте ще час до кінця вересня виконати правило і перевикласти посилання, ок?)

    ВідповістиВидалити
  6. Классна книга, а листівка взагалі неперевершена! Дякую за участь у завданнях від Вензелика!

    ВідповістиВидалити