вівторок, 16 липня 2013 р.

Коробочка для диска №17

Ну і ще одну простеньку на сьогодні покажу


Довикористовую колекцію паперу Isabella від First Edition - як на мене, роботи в стилі C&S виглядають чудово, оскільки сам папір дуже нарядний і не потребує багато декору. Тож додаю роботу до блога ScrapMaster

Робила по скетчу №17 блогу Зроби Сама
Ну і звичайно, для Свободного творчества - тематичиское задание "Обложка для диска"
На сьогодні все!Завтра ще покажу вам 1 коробочку (мою фаворитку залишила на кінець))) і більше вас ними не буду мучити)))Біжу збиратись - в нас ремонт повним ходом - їдемо шукати необхідні матеріали.Ех, як вже я хочу переїхати!!!Щоб вже все було в домі, як я мрію ну і звичайно хазяйнувати самій))) + до всього виділена маленька кімнатка, де буду скрапити)))
Папуськи!!!

8 коментарів:

  1. чекатиму фото твого кабінету)

    ВідповістиВидалити
  2. Красивая коробочка, очень люблю бумажку этой фирмы, скорейшего окончания ремонта и переезда!

    ВідповістиВидалити
  3. Ой, дякую дівчатка!!!Це моя мрія!Але робимо по можливості. Обов'язково покажу;)

    ВідповістиВидалити
  4. в тебе просто період на коробочки для дисків пішов, яка продуктивність!!! ця дуже свіженька вийшла, попередня золота така вишукана, тепер вже цікаво, якою має бути фаворитка)))))) бажаю сил і наснаги до ремонтів і суперового результату!

    ВідповістиВидалити
  5. Красивая обложечка!!!, люблю такие объемные бантики, всегда смотрятся они эффектно))) Спасибо от блога Свободное Творчество!!!)))))

    ВідповістиВидалити
  6. Відповіді
    1. Лида, к сожалению ваша открытка выполнена не в стиле "чисто и просто", слишком активный фон. Для этого стиля характерны спокойные цвета, лучше всего в качестве фона подошел бы кардсток светлого оттенка. Поэтому вашу работу мы принять не сможем, но очень будем рады видеть вас в других наших заданиях, спасибо за понимание Scrap Master/

      Видалити