понеділок, 24 червня 2013 р.

♥Кулінарна книга для молодої газдиньки♥

Привіт, мої любі!
Зі святом вас! Нехай вони пройдуть у вас чудово і додадуть нових сил!
Спершу хочу всім подякувати за такі теплі відгуки на адресу моїх запрошень з міні-диском.Мені надзвичайно приємно було читати кожне слово)))Ех, значить муки і нерви не пройшли марно, що і тішить)))Цього тижня доробила решту 30 шт., от сижу чекаю їх дзвінка, щоб віддати.Перша партія їм сподобалсь. фу))))
А також цього тижня мала замовлення на кулінарний блокнот для молодої дівчини на подарунок. Саму іменинницю добре знаю, тож робила як для себе.А ще мені вже так давно хотілось зробити яскравий молодіжний записник рецептів, а попадалось завжди для старших жінок, тож цього разу відірвалась по повній)))



Робила за скетчем №34 Наше Хобби до 11/07
Господиньку блокнота звати Руслана, але знаю, що називають її Руля, тож книжечка вийшла іменна. Трішки детальок обкладинки

А тепер покажу вам середину






Як завжди, поробила на кожному розділювачі кишеньки, а також захотілось цього разу кожний розділ зробити іншого кольору. Цього разу навирізалась)))Використала: папір Ephemera від Ruby Rock-It, Lemon Slice і Shortbread  від Kaisercraft, Mason Jar від October Afternoon - робота з ними надзвичайно легка, адже майже все є під рукою для яскравого і насиченого декору.
А це спинка книжки

Всього 150 сторінок.
З даною роботою хочу прийняти участь у завданні Київського скрапклубу №26 "Соль, перец по вкусу" до 07/07
 P.S:  щось мені бракувало в декорі, на наступний день після публікації трішки доробила обкладинку - так подобається краще. Видно різницю?Ось таке вам завдання:знайди 2 відмінності)))

Дякую, хто дочитав і додивився до кінця)))

11 коментарів:

  1. Дуже гарно! Таку книгу можна передавати наступним поколінням.

    ВідповістиВидалити
  2. яка вона кльовезна! яскрава, насичена, "смачна"!

    ВідповістиВидалити
  3. Чудова книжечка! а відмінність в квіточці з тичинками? я, чесно кажучи, не одразу помітила, мені і так наче нічого не бракувало, і квітка не заважає... це просто прискіпливе ставлення творця до своєï роботи "щось наче не те", а насправді ще й як те, все класно! ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за підтримку, може й дійсно просто прискіпливіше ставишся до своїх робіт, тому краще швидше їх віддавати, щоб чогось не додумувати

      Видалити
  4. Какая замечательная книга! Я так мечтаю о кулинарной книге, но вот руки никак не дойдут, а ваша вдохновила прям! Спасибо. что по скетчу от Нашего Хобби!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, как приятно, что моя робота вас вдохновила!!!Это самая лучшая оценка))))

      Видалити
  5. Такая жизнерадостная кулинарная книжка, супер :)
    Спасибо, что участвуете в задании Киевского скрапклуба :)

    ВідповістиВидалити