четвер, 6 грудня 2012 р.

Пост подяки

Дівчатка, правду кажуть, як тиждень почнеш, так його проведеш.ще не кінець тижня, так що тьфу-тьфу))
Понеділок в мене почався з того, що прийшов подарочок від Нюти. Рендом мене не любить, а ось людський фактор і я вперше виграла ось таку красу
Дякую, тобі Анічка!Все, що я так люблю, так що точно пригодиться)))
Вчора забрала посилочку від Каті з Новорічного обміну листівками, що організовувала Яна блогу Зроби Сама. Це був для мене справжній сюрприз)))Ось що я отримала
Дуже вдячна, за такий чудовий подаруночок. Мій син від Діда Мороза просто в захваті - засинали з ним)))Буду рада з тобою познайомитись ближче, бо не можу тебе знайти.
І ще маю одну радісну новину, я Вам казала, що я брала участь у конкурсному відборі на виставку-ярмарок Майстриня Прикарпаття. Так ось пройшла!!!!Моєму щастю не має меж!Вперше зважилась на такий захід і пройшла)))
Ось такі новини.

6 коментарів:

  1. Вітаю!!! Справді чудові і радісні новини!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Це мені по обміну випало відправляти листівку! Чесно, я дуже переживаю досі, що відправила такий маленький пакуночок! Я дуже поспішала, бо з роботою не маю часу зовсім! Навіть листівку не підписала, бо бігом бігом все пакувала і відправляла свого хлопця на пошту)) Та адреса в мене залишилася, тому думаю якось ще порадую вас чимось приємним)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катя, ви що)))Подарунок дуже класний!А з Вашим сніговиком до нас потрохи приходить новорічна казка.Дякую Вам!!!

      Видалити
  3. Вітаю з такими приємними новинами.

    ВідповістиВидалити