суботу, 18 квітня 2015 р.

Яскравий Вінні

Дівчатонька привіт!
перш ніж перейду до показу роботи, прошу допомоги,  хто з вас заходить в blogger через інший аккаунт, тобто не google. Я завжди заходила через свій bigmir mail, але прийшло мені на почту, що з 19/04 google забороняє доступ до всіх своїх ресурсів не через свій аккаунт....
тепер HELP ME!!!!! Прикріпила я свій блог до почти gmail, тобто я вже є на google +, приєднюйтесь;) От пишу тепер пост під новим автором, але коли заходжу в blogger, то не бачу всіх своїх блогів, на які підписана......як це перенести...не хочу вас всіх втратити(((

А сьогодні до вас з яскравою книжечкою побажань в стилі Вінні Пуха на 1-ий День народження хлопчика.




Ось така яскрава, насичена робота.Давно таких позитивчиків не робила, подобається)))
А ось серединка-перший розворот тематичний для фото іменинника.

 Детальки ближче

 І сторіночки для надпису побажань

Надіюсь на вашу допомогу!!!!

4 коментарі:

  1. о, ти не перша з тою проблемою.. останні два тижні в стрічці від багатьох то бачила.а жехто взагалі не може тепер зайти в свій профайл, навіть не знаю чому :( треба переходит на гуглівську пошту напевне..

    ВідповістиВидалити
  2. А я взагалі така далека від тих налаштувань((((Читаю блоги через блогер!І вже давно зареєстрована в гугл+,але що там і до чого сама незнаю,читаю поки так!
    А книжечка просто суперова,така яскрава і позитивна!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Лідусь, і я блоггері чайник, нічим не допоможу((( А книга просто чудова - яскрава, позитивна і виконана супер акуратно)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, дівчатка.
    Буду пробувати розібратись(((

    ВідповістиВидалити