четвер, 12 березня 2015 р.

Хочу бути частинкою ДК Бумага-Марака

Побачила набір в ДК Бумага-Марака і без вагань сідаю писати цей пост))
Давайте знайомитись:
Мене звати Ліда, я з України, чудового містечка на Прикарпатті Надвірна (Івано-Франківська обл.) Скрап увійшов у моє життя з народженням синочка, тепер вийшла з декрету, але своє хоббі не залишаю - так як після марудної роботи з цифрами - вдома просто душею відпочиваю біля своїх папірчиків))) Для мене робота в ДК - це завжди творчий ріст, намагання досягти чогось нового ну і звичайно приємне спілкування)) Недавно закінчився термін мого дизайнерства в ДК ScrapEgo (минулі ДК в мене висять зправа на панельці), тому хочу знову працювати в колективі.

Покажу свої останні мк:
* мій мк по чековій книжці бажань
* і моя публікація: інтерв'ю та майстер клас по маминих скарбах на сторінках журналу HANDMADE

Тепер без чипбордів не уявляю майже жодної своєї роботи. Вони виступають як головним елементом, так і доповнюють і надають родзинки роботі.
Декорую їх по різному залежно від стилю роботи: надаю кольору спреями, тоную штемпельними подушечками, штапмую фоновими штампами, покриваю акриловою фарбою, глітером, кракелюром.
Покажу свої любимі роботи з чіпами:
- Чоловіча листівка(тут і спреї, штемпельна фарба, фонові штампи на чипборді)


 - Ніжний набір для дівчинки(на маминих скарбах чипборд у своєму живому вигляді,на листівці зроблено фактуру пір'їнки за доп. акрливої фарби)


- Книга- альбом для закоханих "Моменти щастя" (в натуральному вигляді)


- Листівка на 19 - річчя спільного подружнього життя, деякий чипборд в живому вигляді, а серце - спочатку покритий текстурною пастою через трафарет, а потім спреями)


- Чоловіча подарункова коробочка для банкіра (тут чіп заембосинговий)
- І моя улюблена листівка новорічно-різдв'яна ( з деревяшками)

Ну думаю, різноплановість робіт показала, я соціально активна, тому співпрацю належну обіцяю))Тримаю кулачки до 25 березня;)

7 коментарів: