вівторок, 31 грудня 2013 р.

Останні роботи в цьому році і вітання)))

Привіт, мої любі!
Скучила за вами!Але після святкових заказів виснажилась так, що навіть до скрапу і не хотілось братись - цілий тиждень сачкувала)))Зато потянуло мене до кухні-готувала, випікала для своїх любимих хлопців смаколики.Але назбиралось пару робіт, які хочу ще показати.
От закінчився наш марафон в Території талантів по адвент календарю - ось так він в мене виглядає зібраний(тепер зрозуміло, чому на кожний етап робила різні форми-коробочок)
Дуже задоволена, що його зробила-всього 19 коробочок(з 1 по 19 число в нас в домі панувала казка для синочка), хочу прийняти участь у завданні блогу Свободное творчество "Новогодняя тема" (всі коробочки можна подивитись зблизька в попередніх публікаціях)
Також в мене замовяли коробочку для подарунку, та не просту - всього їх 6 штук(найбільша 15х15, найменша 5х5 - вкладались одна в одну, сфоткала коли вже віддавала((()


Прийму участь у завданні Пакуют все! блога Этот безумный скраповый мир


І ще одна листівка з Днам народження для солідного мужчини-так просили зробити.Ось моя фантазія на цю тему)))
Фото з телефону в останній момент. робила по скетчу блогу Донецкий СкрапКлуб
Також хочу прийняти участь в завданні блогу Аtc-Сhallenge - "Брадсы, фишки, топсы."
Ну і ще хочу з вами поділитись новиною - зважилась провести МК по виготовленню святкових листівок для діток  9-13років у своєму місті.Замовила для цієї справи нову колекцію від Lemon Owl - і не прогадала)))Одним словом, дуже задоволені і дітки були в захваті.

 Ось всі роботи разом
 А ця моя улюблена - зроблена дівчинкою 13 років - Молодчинка!Правда?)))
А ще в нас в садочку було 1 свято - Нового року, ми перед ним майже місяць не ходили - слабували, а потім не давала, бо думала, щоб перед святами знову не захворів.Але на свято вирішили все-таки відвести.Переживала, щоб не розгубився, а він в мене такий молодець - все свято був в ударі, навіть деколи кращий за діток, що ходили(бо деякі і плакали, і віршиків не хотіли розказувати), а мій з усім впорався, навіть витанцьовував)))Тішуся ним дуже!!!))))
Фух, виговорилась нарешті)))

Дівчатка мої дорогенькі і читачі блогу, дякую хто був зі мною цілий рік, дуже рада, що ви в мене є!!!Прийміть найщиріші вітання з наступаючими святами!Хай всі ваші мрії і плани здійсняться в Новому році!Хай всі негаразди лишуться в 2013, а коник нехай подарує кожному золоту підковку на щастя та вдачу на цілий 2014 рік!!!Здоров'я вам та вашим сім'ям!!!




12 коментарів:

  1. з наступаючим, Лідусь!) щастя, міцного здоров"я, натхнення, кохання в новому році! Нехай на все вистачає часу і щодень чекають приємні сюрпризи і нові здобутки!)

    ВідповістиВидалити
  2. Добрый день и с наступающими праздниками!
    К сожалению, работу, с которой вы учавствуете в нашем задании, мы не можем принять, так как мы клуб-блог где по заданиям делаем АТСк-ки, никак не открытки или странички. Очень жаль, потому что страничка действительно замечательная.
    АТС-челледж.

    ВідповістиВидалити
  3. Лідочка,чудові роботи!!!!!!!!

    І тебе з наступающим!Нехай у Новому році здійсняться усі бажання!!!
    цьом)))

    ВідповістиВидалити
  4. Nice proyects !! Happy new year for you too !! greetings from Costa Rica

    ВідповістиВидалити
  5. Лида, с Новым годом!!! У вас очень красивые работы!!! Но, к сожалению по правилам нашего блога мы принимаем к участию в задании ТОЛЬКО АТС!!! С уважением ДК блога ATC-Challenge!

    ВідповістиВидалити
  6. Благодарю за работу для Донецкого Скрапклуба.

    ВідповістиВидалити
  7. Спасибо от блога Свободное творчество!!

    ВідповістиВидалити
  8. Спасибо Вам, что творите с Донецким Скрапклубом.

    ВідповістиВидалити
  9. Спасибо, что вдохновляетесь вместе с блогом Свободное творчество

    ВідповістиВидалити
  10. Шикарный адвент календарь!! И остальные работы тоже достойны похвалы!! Спасибо от "Свободного творчества"

    ВідповістиВидалити