середу, 10 квітня 2013 р.

Шоколадниця для підняття настрою

Привіт!
Ю-ху, ну нарешті у нас весна - світить сонечко, пташки співають)))І настрій чудовий!
Сьогодні в мене дебют - показую вам першу роботу в якості члена ДК Территории талантов - у нас стартувало нове завдання по палітрі. Дивіться, яка вона насичена.Клас! Забижіть - подивитесь, на буйство кольорів, можливо, і вам щось схочеться створити))
 Якщо чесно, мені завжди важко даються завдання по палітрі - завжди хочеться додати щось своє, а тут на диво склалось більш менш нормально.



Перед ДН ішла в перукарню, малювалась стриглась - а ця шоколадниця для моєї улюбленої перукарки - ходжу вже, мабуть, років 10 до неї - привикла)))На коробочці спеціально примостила підвіску ножички. Всередині міні-тег з подякою.
Робила по скетчу №14 блогу Зроби Сама до 26/04

А вчора в мене ще продовжувалось свято - святкували моє ДН з подружками - організували   ми дівішнік у сауні - напарились, напились трішки винця, набалакались, подаруночків мені надарували. А сьогодні і настрій чудовий, аж гори хочеться звернути)))Що треба для щастя жінці))) Обожнюю свою сім'ю і безмежно люблю, але інколи така розрядка і відпочинок ідуть на користь.
Всім гарного настрою!

4 коментарі:

  1. О, Лідо, з дебютом! ;)
    Робота гарна! Одна з кращих по цій палітрі. Палітра дуже насичена, та мій погояд важка. Ти справилась пречудово! Молодець ;-)

    Так, інколи нам потрібна розрядка! :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталочко!Оооо, дуже приємно таке чути)))і справді роботи по палітрі найважче вдаються.

      Видалити