пʼятницю, 29 березня 2013 р.

Марафон "3 питання рукодільниці"

Привіт!
Дійшла і моя черга відповісти на питання марафону)))А передала мені їх Іваночка - дуже приємно і дякую!
Правила такі: естафета передається трьом рукодільницям, які публікують пост про проект у себе в блозі і відповідають на три запитання, які поставив ведучий. Таким чином вони самі стають ведучим і передають естафету іншим трьом рукодільницям і дають свої питання, відповіді на які хотіли б почути. І обов"язково попереджають вибраних рукодільниць про свої запитання)))

Отже, Іванка поставила мені такі запитання:
1.Чи задоволені Ви тим,що маєте на даному етапі,чи хочеться якихось змін (в скраповому житті)?
Думаю, що завжди задоволеним не можна бути, адже хочеться навчитись робити щось нове, спробувати іншу техніку, та навіть з якою швидкістю з'являються скрапновинки, які хочеться мати у своєму арсеналі)))Тому завжди хочеться росту!
Я ось, наприклад, ніяк не можу наважитись потонувати листки для блоків - здається мені цей процес занадто громіздким і довготривалим, а з дитиною, боюсь братись за нього, бо ці листки можуть з швидкістю реактора рознестись по цілому домі. Але спробувати хочеться)))

2. Що Ви робите із своїми готовими роботами?
Зазвичай, роблю їх для певних подій, наприклад ДН, іменини родичів, друзів і т.д., тобто їх дарую. В нашому місті також здаю в 2 магазини листівки на продаж, ну і приймаю замовлення вже на конкретний виріб.Не люблю, я робити, так аби лише було, хочу, щоб мої роботи, приносили користь і радість людям.

3. Що для Вас значить попадання в ТОПи,ДК?
Ой, це завжди радість і море позитиву)))Чоловік інколи дивується)))Це означає творчий ріст і досягнення нових результатів, що не може тішити, адже подолання нових вершин - це завжди класно і відчуваєш себе тоді піднесено!

А свої питання хочу передати таким дівчаткам:
1. Тані 
2. Віці 
3. Альбіні

Тож:
1. Чи потрібне вам натхнення на виконання замовлення?Чи ви одразу беретесь до справи?
2. Скільки грошей  в середньому ви тратите на скрап в місяць?
3. І як відбулось ваше знайомство зі скрапом?

2 коментарі:

  1. Лідуся, дякую за чудові відповіді ;)
    а листочки обов"язково спробуй потонувати ;) нічого страшного немає і дуже легко ;)

    ВідповістиВидалити