суботу, 12 січня 2013 р.

Перша скрапинка у Новому році

Привіт, мої дорогенькі!
Ну от нарешті руки дійшли і до скрапу)))В блозі ЗДД до 15/01 діє завдання "Майстри скрапу" Випуск п'ятий - ліфтинг листівки дуже позитивної людини Нюти. Ось оригінал
Так як новорічно-різдвяні листівки вже роздані, то визріла в мене ідея створити такий собі записничок слів, які виговорює мій синочок (після 2-х років нас нарешті конкретно потянуло на говоріння)))Думаю, виросте - потім дам йому почитати, що він виговорював, наприклад, мейдіді - це мандаринки, джі-джі - їхати на машині, би-би - машина з будою)))
Ось такий записничок у мене вийшов


Форзаци:

Фатін якось не дивився в даній роботі - замінила на кальку. Зробила на кольцах, щоб потім по можливості можна було доставити листки, бо не знаю скільки тих крилатих слів буде)))
Майже вся обгортка зроблена з паперу, який виграла у Сanadiya (Надійка, дякую тобі велике! Скільки краси отримала, що аж рукам закортілось щось зробити))))
До речі, дівчатка, хочу спитати у вас поради може хтось стикався з такою проблемою: в мене принтер Canon IP1500 струменевий донедавна чудово друкував, а тепер при друці немає тої насиченості кольорів (ми і катридж поміняли, і чиски всі поробили, навіть порадили були замочити блок, той що катриджі тримає на 2 год. у теплу воду - нічого не помагає...)
Всім веселих вихідних! Погода така чудова - купа снігу, легенький морозець щипає за щічки, сонечко гріє - завтра збираємось з чоловіком в Буковель на лижі)))
люблю Вас!па)))

11 коментарів:

  1. чудовий записничок і ліфтинг вдалий!
    а ви картриджі не оригінальні ставили? зазвичай новенькі картриджі друкують більш яскраво і насичено, а послідуючі з заправками вже гірше. Можна спробувати змінити виробника чорнил, або купити спеціальну рідину для промивки сопел.. причин може бути багато. Але взагалі Кенон або друкує, або ні) так що тішся тим, що маєш))
    гарного вам відпочинку!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Людочка)))Спробую знайти цю рідину - цього ще не пробували.спасибі за пораду)))

      Видалити
  2. Дуже класний записничок!!!!
    Впевнена тобі через декілька років самій буде цікаво туди заглянути)))))

    ВідповістиВидалити
  3. От диви яка краса у тебе вийшла! Даже ніжно і гарно!!! Молодчинка! Дякую, що ти з нами!;-) Блог "ЗДД" ;-) Про принтер нічого не скажу...

    ВідповістиВидалити
  4. хороша ідея, бо, по собі скажу, таке дуже швидко забувається)))) а в такому гарненькому записничку це буде чудовий спогад!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно)))він тепер з ним по дому бігає і каже, що то йому мама зробила)))

      Видалити
  5. Thank you for visiting my blog and posting my blog candy in your side bar. I added your name to the linky tool. Good luck in the draw!

    Your project is adorable! I love the papers and design.

    ВідповістиВидалити
  6. Thank you Charyl for the help and the good words to my project)))

    ВідповістиВидалити