неділю, 29 липня 2012 р.

Замок для принцеси

Привіт! Я на трошки пропала - літо дається в знаки (ми з синочком майже завжди надворі) і ось закінчила альбом у вигляді замку, який замовили у мене для маленької принцеси. Показую на Ваш розсуд, оскільки переживаю, чи сподобається.







У роботі використала аркуші картону May Flower таWild Flowers,  колекція Garden Party, з лаком; Sprinkles, колекція Eye Candy від GCD Studios;  Girly Girl, колекція Material Girls від GCD Studios;  Amour,  колекція Cloisonné від GCD Studios; Light Wallpaper,  колекція Rose Colored Glasses від GCD Studios; деякі елементи декору (остання сторінка) вирізані із набору паперу Dreamcatcher від First Edition; картон від Dovercraft з shimmer effect; паперові квіти з набору  Flower Shoppe - Felicia - Brights - Glitter та Prima, стрічка з трояндами, стрази, перлинки, контурні наклейки, наклейки Simply Creative Butterfly Glitter Stickers, мереживо, стрічки. Оце я розписала!!!Ну може комусь цікаво;)
З даною роботою хочу прийняти участь у таких завданнях:
1. Завдання№2 ♥"Гламурно жить не запретишь"♥ Блеск+стразы від блогу Територия талантов (так як на кожній сторінці присутні стрази та багато елементів з глітером). Тільки от не знаю, чи приймуть роботу, бо фотографій не маю - замовники вже самі підберуть їх, але я місця для них виділила продироколеними підставками))))Надіюсь пройде)))

2. Завдання № 39: Многоцветие. від блогу Good hobby до 8 серпня.


Всім дякую, що завітали))) 



2 коментарі:

  1. Дуже гарний!!! Ніжний, дівчачий :) А фото якого розміру, а то вмене по одній фотці на сторінці вміщалося(формат 10х15).

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую)))Казали, що іменинниця(їй 5 рочків) була просто в захваті
    В мене фото 2 штуки на форматі 10х15, тобто 10х7,5

    ВідповістиВидалити