пʼятницю, 18 травня 2012 р.

Листівка-конверт для грошей

Довго думала, щоб змайструвати для завдання №13 "Помітно дироколимо" від блогу Штампи з любов'ю. Адже повторятися не хотілось на рахунок бордюрного дироколу (роботи в дівчат-дизайнерів дуже гарні вийшли), а крім ще кутового - покищо інших не маю (а так хочеться))))
Тому от що в мене вийшло.Дивіться і судіть)))
Продироколовши папір кутовим дироколом, вирізала з нього пелюстки, скріпивши їх брадсом; метелики вирізані вручну від шаблону(так би мовити продироколені вручну))) ).Все прикрасила мереживом, лєнточкою з органзи, перлинками, стразами, вощеним шнуром та контурною наклейкою.

Ось така вона в мене вийшла об'ємна

А це сама кишенька для грошей

Ну і сам баннер завдання














3 коментарі:

  1. Дуже симпатично та оригінальненько вийшло! проте для участі в завданні потрібно було зробити листівку - тому чекатимемо нових ваших творінь!

    ВідповістиВидалити
  2. ))) вона виглядає як конверт)) і відкривається як конверт))Просто якби кишенька була прикріплена окоемо всередині листівки..., але тут можна помітити, що "вона" виготовлений з одного листа паперу і складена в конверт. Чи я помиляюсь?
    Ви не ображайтесь, просто ми дуже хочемо, щоб учасники приймали участь в завданнях з дотриманими умовами - це важливо для нас, оскільки в іншому випадку звтрачається зміст самих умов участі. Дякуємо за розуміння!

    ВідповістиВидалити