четвер, 26 квітня 2012 р.

Весняна листівка

Привіт!
Замовили мені на днях відкритку, ніяк не могла сісти її зробити, а погулявши з своїм синочком, дістала натхнення від приходу справжньої теплої квітучої запашної весни.І ось що у мене вийшло


І детельна знімка декору



І ще одна, яка показує об"ємність листівки та задню сторінку

У роботі використала:
  • Набір паперу Hideaway
  • Аркуш картону Peek a Boo Par, Embossed, Bazzill Basics
  • квіточку калу, листочок , тичинки, половини перлинок, стрічка, наклейки

 З даною роботою хочу прийняти участь у завданні від блогу Штампи з любов'ю "Весна прийшла"Палітра+основний елемент

6 коментарів:

  1. Очень красивая работа! Но она к сожалению не соответствует условиям задания "Весна пришла". Палітра+основний елемент - ЖОВТИЙ та ЗЕЛЕНИЙ. Слишком много дополнительных оттенков и только один маленький цветочек. Ждем еще Ваши работы по нашему заданию!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за участие в задании блога Штампы с любовью!

    ВідповістиВидалити
  3. дякуємо за участь в завданні від блоґу Штампи з любов"ю і за таку весняну листівочку!

    п.с. вимкніть код перевірки. дякую.

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже оригінальна листівка)Але, ви використали забагато кольорів у своїй роботі! Допускалося зелений і жовтий! Мінімум чорного і білого! Один колір альтернативний... Дуже дякуємо за участь у завданні від блогу Штампи з любов"ю! Чекатимемо від вас нових робіт! Натхнення вам!

    Вимкніть код перевірки) Дякую.

    ВідповістиВидалити
  5. Лідочка, нам дуже приємно, що ви надихнулись нашим завданням. Проте, нажаль, ми не можемо прийнти вашу роботу, оскільки робота по палітрі передбачає використання лише тих кольорів, котрі зазначені в умовах + мінімально чорний та білий. А у вашій листівочці є і рожеві і оранжеві і блакитні кольори - трошки забагато=)) Проте ми вдячні, що ви слідкуєте за нашими завданнями - з нетерпінням чекатимемо ваших нових робіт! Ви молодець!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, дівчата))Приємно, що листівка вам сподобалась.змайструвала з того, що мала. Спробую сили у ваших нових завданнях)))

    ВідповістиВидалити