четвер, 5 вересня 2013 р.

Палка любов по українськи - коробочка для диска

Привіт!
Дякую за ваші коментарі - нам вже легше (правда без уколів не обійшлось...) Бідняжка, вже лише його бачить починає плакати...але мусимо вилікуватись.
Але сьогодні моєму моднику підняли настрій - накупили обновок на осінньо-зимовий сезон.Тішився - вимірював, крутився перед дзеркалом))) Така малеча, а вже розуміє, що гарно і модно. До речі, багато речей замовляю малому з цього американського сайту (http://www.carters.com/home?id=carters) - може комусь цікаво (дуже стильний дитячий одяг і якість, і ціни завжди задовільняють(часто великі знижки). Якщо хтось зацікавився - замовляю через Оксанку - вона викупляє і займається доставкою (ось її сайт для замовленьhttp://kulbaba.bunddler.com/web ).
Ну все, а тепер про коробочку))) Фотограф, якому завжди роблю, вчора попросив екстрено зробити під українсько-гуцульський стиль. Задумуюсь, що потрібно шукати папір для скрапу на таку тематику(бачила Курдибановської), тож виїжала із ситуації, зтого що було.




Основа - папір з бархатним напиленням, на тегу - тиснення фольгою срібною.З декору використала ромашки та всередину роздрукувала вкладиші з вишиванкою. Замовнику сподобалось)))
Робила по скетчу №4 РaperВoom до 26/09
Також хочу прийняти участь у завданні блогу Anna'Scrap "Sweet wedding day" до 22/09

6 коментарів:

  1. Коробочка така яскрава, супер!
    А ми от речі в Англії замовляємо)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже класна коробочка!!!
    Добре,що йдете вже на поправку!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Отличная коробочка, спасибо что по скетчу PaperBoom!

    ВідповістиВидалити
  4. Какие насыщенные цвета! Интересно получилось.
    Спасибо за участие в задании от блога PaperBoom!

    ВідповістиВидалити
  5. Ярко и сочно. Спасибо, что творите с PaperBOom!

    ВідповістиВидалити
  6. Очень красочная коробочка!!!!!!Спасибо от ЧБ AnnaScrap!!! Приглашаю на конфетку) http://katerinamiheeva.blogspot.ru/2013/09/blog-post_25.html

    ВідповістиВидалити