середу, 21 серпня 2013 р.

♦Випробовую сили у новому стилі...♦

Привіт!
Ох, засіла я над своїми весільними замовленнями...Пам'ятаєте, біло-золотисто-смарагдові запрошення?Так от доробляю всю решту атрибутику...Поки розробила дизайн всіх сторінок, думала, що всі нерви з'їм...так як розробляла і спеціально сторінки для 2-х книг (поки що не відкриваю всі карти)))), як виявилось зелених вензелів не так легко і знайти на просторах інтернету, то ж пішло часу на це ого-го + я тільки аж тепер вкурила, як все легко малювати...
І тут замовили в мене листівку для жінки (я так розумію це вінтажний стиль, радо прочитаю від вас, чи мені вдалось хоть трішки передати його))))З радістю взялась її зробити, хоча й часу обмаль і ніколи не робила такого, але для розгрузки від технічної роботи - пішло в саме задоволення))
 Трішки деталей))



Всередині кишенька для маленького подарунку

Отже, квітка із мережива + і шнур (забула як називається... з якого зроблена серединка квітки) і сам стиль листівки - побажання замовниці. Решта мій політ фантазій))Оскільки призначена вона для лікарки - психіатра, то використала підвіску серце з крилами (для мене це асоціація душі (а психіатр саме це лікує))), а також міні бутилочку з секретним лікарством для душі))
Використала скетч №9 блогу Скраподелки


А також хочу прийняти участь у завданні №34 "Послание в бутылке" блогу АgiАrt кафе до 26/08
Ой, дівчата, біжу дзвонити виховательці, бо мій Назар не хоче спати в садочку...вчора йшла по нього...півгодини лежав в групі на диванчику - надоїло, приходжу а він ість хлібчик з кампотом...побачив мене - розплакався "Не хочу спати в садіку!!!"...як маємо привикнути...
Дякую, що забігаєте)))

8 коментарів:

  1. Лідочка,листівочка суперова!!!Зовсім не схожа на твої попередні роботи,ніби не твоя!)))Але,мені дуже сподобалась!!!так багато детальок,і все продумано!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Іваночка!Дякую замовниці - якби не вона, то, мабуть сама і не ріскнула)))

      Видалити
  2. Ого! Очень красивая и по настоящему винтажная открытка! Цветочек суперский! Насчёт винтажа, в нём тоже есть разновидности, и это, по-моему, белый винтаж)))

    ВідповістиВидалити
  3. Білий вінтажик) дуже гарно і дійсно не схожа на твої попередні. Гарні деталі, все символічно) Мені дуже сподобалась!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Люда.Тепер завдяки вам буду знати, що це білий вінтаж)))

      Видалити
  4. Красиво-то как! Спасибо от Арткафе!

    ВідповістиВидалити